fbpx
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Privacy & cookies

Over deze Privacyverklaring  

Dit is de privacyverklaring van J&M Catering Services N.V. ─ gevestigd te 2627 Schelle, Boomse Steenweg 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen onder nummer 0477.453.971 ─ en tevens van al haar dochterondernemingen (Silverspoon BV, Kasteel van Brasschaat NV en Flinckheuvel BV), hierna allen te noemen “J&M Catering”.

Dit betekent dat als in deze privacyverklaring “J&M Catering”, “wij”, “ons” of “onze” gebruikt wordt, bedoeld en verwezen wordt naar J&M Catering NV en haar dochterondernemingen.

J&M Catering respecteert jouw recht op privacy. Deze privacyverklaring legt uit wie we zijn, hoe we persoonsgegevens over jou verzamelen, delen en gebruiken, en hoe je jouw privacy rechten kunt uitoefenen. Lees het volgende zorgvuldig door om te begrijpen wat onze opvattingen zijn met betrekking tot jouw persoonsgegevens en hoe wij deze zullen behandelen. 

Doel van deze privacyverklaring  

In deze privacyverklaring lees je, hoe J&M Catering jouw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt als je die gegevens aan ons verstrekt, of als je gebruik maakt van één van de websites van J&M Catering. Hiertoe horen óók ─ en het is dus niet beperkt tot ─ de gegevens die je verstrekt als je je aanmeldt voor een nieuwsbrief, een product of dienst koopt, deelneemt aan een enquête, meedoet aan een wedstrijd of solliciteert voor een functie binnen J&M Catering. 

Het is belangrijk dat je deze privacyverklaring leest, samen met alle andere informatie die wij bij specifieke gelegenheden kunnen geven wanneer wij persoonsgegevens over je verzamelen of verwerken. Want op die manier ben je volledig op de hoogte van hoe en waarom wij jouw gegevens gebruiken. Deze privacyverklaring is een aanvulling op de andere informatie, die wij in specifieke omstandigheden kunnen verstrekken. Deze privacyverklaring is dus niet om de andere informatie te vervangen.   

Wie is de verwerkingsverantwoordelijke?  

Gelet op de toepasselijke wetgeving over de bescherming van persoonlijke gegevens, is J&M Catering de “verwerkingsverantwoordelijke” wat betreft jouw persoonsgegevens. Wij zijn primair verantwoordelijk voor de verwerking van jouw gegevens, en het waarborgen van een goede bescherming daarvan.  

Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn om te beslissen hoe wij persoonlijke informatie over je bewaren en gebruiken. Op grond van de wetgeving zijn wij verplicht je in kennis te stellen van de informatie die is opgenomen in deze privacyverklaring.

Deze privacyverklaring, en de informatie daarin, maakt geen deel uit van enige overeenkomst die wij met je zouden hebben. Wij kunnen deze privacyverklaring mede daarom te allen tijde bijwerken. Indien dat redelijkerwijs mogelijk is, zullen wij je een gewijzigde versie sturen, of wij zorgen ervoor dat je de gewijzigde privacyverklaring kan raadplegen. 

Contact opnemen  

Het is belangrijk dat je deze privacyverklaring leest en bewaart, samen met alle andere informatie die wij je bij specifieke gelegenheden kunnen geven wanneer wij persoonlijke informatie over je verzamelen of verwerken. Zo kan je altijd teruglezen en weten, hoe en waarom wij je gegevens gebruiken, en wat jouw rechten zijn volgens de wetgeving over de bescherming van persoonlijke gegevens.

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring of over jouw wettelijke rechten, kun je contact opnemen via de onderstaande gegevens:   

Naam:                          J&M Catering NV 

Emailadres:                 gdpr@compas-group.be

Adres:                           Boomse Steenweg 28, 2627 Schelle