fbpx
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Top chef

De samenwerking tussen Viki Geunes en Silverspoon

Door uw keuze voor Silverspoon, verzilvert u uw ticket voor een hoogwaardige, exclusieve fine-dining beleving waar een adembenemende sfeer, gastronomisch genot en een ongeëvenaarde service harmonieus in elkaar overvloeien. En dankzij onze samenwerking met Viki Geunes, driesterrenchef in restaurant Zilte***, trekken we niet alleen de kaart van een culinaire totaalervaring, maar tillen we ook elk evenement naar een ongekende hoogte.

The sky is the limit, dus… vliegt u met ons mee?

KWALITEIT

Viki Geunes en Stefaan Urkens: een culinaire tandem

Door onze recente samenwerking met Viki Geunes, voegen we een ongeëvenaarde expertise toe aan uw catering en banqueting evenement. Samen met Stefan Urkens, Executive Chef, zet chef Viki immers de culinaire krijtlijnen van Silverspoon uit en beslist hij mee over onze menu’s om een onvergetelijke smaaksensatie te garanderen.

Silverspoon

Een gedeelde visie op gastronomisch genot

Waar Silverspoon staat voor gastronomisch tafelen, culinair ontdekken en klassevol genieten, deelt Viki Geunes eenzelfde visie op hoogwaardige ingrediënten, seizoensgebonden menu’s en prikkelende smaken. We spreken dezelfde taal, begrijpen elkaar zonder woorden en creëren op die manier unieke menu’s die tintelen van de finesse en creativiteit. En dat proeft u meteen.

Mogen wij uw volgende evenement naar een hoger niveau tillen?

Portfolio

Atmospheres

Wij beschouwen catering als een ambacht. Enthousiast selecteren we de juiste smaken, geuren en kleuren voor uw unieke gelegenheid. De locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu stemmen we perfect op elkaar af. Een persoonlijke aanpak, maar dan op grote schaal? Dat is niet eenvoudig. Toch bewijzen wij keer op keer dat het kan.

Silverspoon & Botanic Sanctuary Antwerp

Een cateraar waarop u kunt rekenen

Honderden bedrijven en particulieren vonden in Silverspoon al de perfecte cateringpartner. Bent u de volgende? Stuur ons dan vandaag nog een e-mail.

Een dikke pluim.

Een dikke dikke pluim voor het werk van Silverspoon. Het is zelden dat de commentaar onverdeeld positief is van alle collega’s. We zijn (dat weten we…) een héél kritische groep, waarbij voorkeuren ver uit elkaar liggen, maar toch vond ieder steeds (!) wat wils. Hop naar een volgende editie?

Eva Maes, Samsung

Dikke Complimenten

Ik geef jullie graag feedback van een “tevreden klant”. De voorbereiding is op wieltjes gelopen en ze hadden letterlijk alles mee om dit voor ons een onvergetelijke ervaring te maken. De tafels waren pico bello. En het menu was heel lekker en er was een onberispelijke service met glimlach! Dikke complimenten aan jullie als team! Ik zal sowieso sterke reclame voor jullie maken!

Claudia Poels, Privé

Een super team

Super team, zeer vriendelijk en punctueel! Al het eten was ook zeer zeer lekker. Alleen maar LOF! Op naar de volgende samenwerking.

Celebration 25 years auto’s Verschueren, Auto’s Verschueren