fbpx
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Silverspoon

Botanic Sanctuary Antwerp: een unieke bestemming

Met vijf gastronomische restaurants onder één dak, heeft Botanic Sanctuary Antwerp heel wat culinaire troeven voor u petto. Bovendien geniet het exclusieve hotel ook van veertien evenementenzalen voor diverse gelegenheden. Silverspoon, als vaste en gerenommeerde partner, verzorgt niet alleen steevast de banqueting van deze events, maar tilt de beleving ook naar het allerhoogste niveau.
Wat denkt u: lijkt een fine-dining banket op uw lijf geschreven?

Wat denkt u: lijkt een fine-dining banket op uw lijf geschreven?

exclusieve ervaring

Twee organisaties met één duidelijk doel

Sterrenchef Viki Geunes, die samen met Stefan Urkens de culinaire koers bepaalt voor de banqueting van Silverspoon, wil de gastronomische verfijning, authentieke smaken, unieke visie en seizoensgebonden focus van Zilte*** implementeren in de culinaire catering van Silverspoon met een duidelijk doel voor ogen: de evenementen in Botanic Sanctuary Antwerp naar een ongekend niveau tillen.

Klinken onze unieke banket- en cateringevenementen als muziek in uw oren?

Portfolio

Atmospheres

Wij beschouwen catering als een ambacht. Enthousiast selecteren we de juiste smaken, geuren en kleuren voor uw unieke gelegenheid. De locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu stemmen we perfect op elkaar af. Een persoonlijke aanpak, maar dan op grote schaal? Dat is niet eenvoudig. Toch bewijzen wij keer op keer dat het kan.

Silverspoon & Botanic Sanctuary Antwerp

Een cateraar waarop u kunt rekenen

Honderden bedrijven en particulieren vonden in Silverspoon al de perfecte cateringpartner. Bent u de volgende? Stuur ons dan vandaag nog een e-mail.

Een dikke pluim.

Een dikke dikke pluim voor het werk van Silverspoon. Het is zelden dat de commentaar onverdeeld positief is van alle collega’s. We zijn (dat weten we…) een héél kritische groep, waarbij voorkeuren ver uit elkaar liggen, maar toch vond ieder steeds (!) wat wils. Hop naar een volgende editie?

Eva Maes, Samsung

Dikke Complimenten

Ik geef jullie graag feedback van een “tevreden klant”. De voorbereiding is op wieltjes gelopen en ze hadden letterlijk alles mee om dit voor ons een onvergetelijke ervaring te maken. De tafels waren pico bello. En het menu was heel lekker en er was een onberispelijke service met glimlach! Dikke complimenten aan jullie als team! Ik zal sowieso sterke reclame voor jullie maken!

Claudia Poels, Privé

Een super team

Super team, zeer vriendelijk en punctueel! Al het eten was ook zeer zeer lekker. Alleen maar LOF! Op naar de volgende samenwerking.

Celebration 25 years auto’s Verschueren, Auto’s Verschueren